Breaking News

Islam in de uitverkoop door gematigde moslims

Oplichters (wij verkopen de islam in ruil voor de tevredenheid van anderen)

Leugenaars (clear and simple)

Verraders van de vrouw (als ik het zo mag zeggen)

Een gek begin van een artikel, i know .. but :bear: with me

Deze vrouw (mivrouw zonder hoofdduuk) verkoopt en predikt vrouwenrechten (in de vorm van een boek). Ze doet zich voor als voorvechter van de vrouw in Islam. De vrouw moet meer rechten krijgen!! Islam is achterlijk en achtergesteld !! (ze komt echt niet uit Limburg. Maar met een pruik en wat taalcursussen zou het zo kunnen..)

Deze vrouw zegt te vechten voor de vrouw en haar rechten. Maar moge Allaah haar leiden; zij weet echt, echt, echt, echt, echt niet waar ze het over heeft. Verblind door haar eigen wereldvisie is ze vergeten dat al haar issues door islam al zijn beantwoord. Maar zij -en anderen met haar- zijn doof, stom en blind voor islam.

Ze zegt democratisch te zijn en dat ze trouw is aan de grondwet, want die is democratisch verkozen .. OK.. maar IN DIEZELFDE GRONDWET staat dat je iets wat ISLAMITISCH is -d.w.z.: een islamitische wetgeving-  NIET mag VERANDEREN.. waar deze vrouw dus voor is door middel van "ishtihaad". Ishtihaad in dit geval door islam niet meer toe te passen, want dan ben je een extremist, een fundamentalist en andere -isten: zoals islamisten, salafisten, moslimisten...als je er nog een paar hebt: comment!

Zij is zo erg gefocust op woorden zoals "democratie","grondwet","vrouwenrechten","ishtihaad" waardoor ze vergeet dat Marokko in dit geval een islamitisch land is. Waar grondwettelijk een democratie gekozen is voor islam (helaas niet voldoende toegepast maar dat is een andere discussie).

Daarnaast verliest zij uit het oog dat islam de vrouw heeft beschermd en meer en verdergaande rechten gegeven heeft dan welk ander "rechtssysteem".

Deze vrouw is een perfect voorbeeld van wat we overal om ons heen zien: "De gematigde moslim". De moslim van leuke en lieve mensen, de moderne moslim, "islam zit in mijn hart en hoef ik niet te praktiseren"-moslim. De "ik-weet-niets-van-islam-maar-heb-in-de-kranten-gelezen-dat-ze-vrouwen-slaan"-moslim. De Islam is in de ogen van deze mensen halal verklaren wat haram is en wat halal is halal houden, want dat is halal -hihi- (en ik kan nog wel even doorgaan maar dat komt dit stukje niet ten goede).

De gematigde moslims, zijn de echte terroristen (whaaa he didn't say that!).

Zij ondermijnen de rechten van de vrouw. Zij verkopen leugens en verschuilen zich achter "de rechten van de vrouw". Zij strippen de vrouw van haar verheven status en kleden haar letterlijk en figuurlijk uit. "Die hoofddoek, zuster, kan echt niet meer. Dat is soooo 1435!" Subhanallaah.

Nogmaals, de vrouw in islam is beschermd. Zij heeft een verheven positie en wordt geprezen door haar rechten die zij heeft verkregen in Islam. Rechten die haar beschermen en de plichten zijn bijna allemaal voor rekening van de man.

De gematigde moslims willen geen Ishtihaad doen, want daar hebben zij geen kennis voor om te doen. Daarom willen vrouwen voor zich winnen door de vrouwen in een hoekje te duwen en te zeggen dat zij hen rechten gaan geven zoals abortus en het recht om ook ongetrouwd kinderen te hebben/nemen/krijgen/verwekken AKA zina!

Tegenwoordig zien we dit keer op keer terug. De mensen die niets van Islam weten. Ze doen zichzelf voor als moslim en willen de islam uitleggen naar hun eigen "whimz 'nd desires".

Deze vrouw doet alsof ze open staat voor dialoog.. alleen is dat niets meer dan een diavoorstelling waarin ze liegt tegen haar eigen ja-knikkende vriendjes."Wij verachten jullie sharia-mensen, maar staan open voor discussie. Vervolgens gaan we die niet aan,want we willen alleen praten met mensen die het eens zijn met ons." Het sektarische druipt ervan af. En weer is de vergelijking met onze Geert gemaakt.

Maar sorry mevrouw. Islam is niet in de uitverkoop. Onze vrouwen zijn niet in de uitverkoop. Onze regels zijn niet in de uitverkoop.

De vrouwen in Islam zijn capabel (niet die opleiding) genoeg om voor zichzelf op te komen. Daar hebben ze u niet voor nodig.

Islam is perfect, moslims niet. De "issues" die zij met haar arrogante houding wil veranderen zijn al eeuwen geleden getackeld en behandeld.

Als ze echt gepassioneerd is van vrouwenrechten van de vrouw, mag ze zich meer gaan verdiepen in de sharia islamiya en gaan vechten voor handhaving van haar regels.

- geen hand, geen knuffels -

Maar:

Salaamoe aleikoum wa rahmatoellaahi wa barakatoe

De Lachende Imam

 ---------------------------

De Lachende Imam heeft dit stuk naar aanleiding van onderstaand filmpje geschreven:

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Media

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 12340 keer
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Gepubliceerd in Columns
Log in om reacties te plaatsen

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld