Breaking News

Publiciteitsstunt van Wilders

 • woensdag, okt 29 2003
 • Geschreven door  Ibrahim Belasmi
Proficiat. Het is u gelukt om gratis publiciteit te krijgen. Als u echt voor deze reclamestunt moet betalen dan was het opgelopen tot honderden euro's. Het is een gênante vertoning. Lachwekkend en contraproductief voor de dialoog tussen moslims en niet moslims. Maar nu heeft u niet twee, maar drie vliegen in één klap kunnen slaan.
Geachte heer Wilders,

Proficiat. Het is u gelukt om gratis publiciteit te krijgen. Als u echt voor deze reclamestunt moet betalen dan was het opgelopen tot honderden euro's. Het is een gênante vertoning. Lachwekkend en contraproductief voor de dialoog tussen moslims en niet moslims. Maar nu heeft u niet twee, maar drie vliegen in één klap kunnen slaan. De islam in diskrediet brengen, de publieke opinie voorbereiden op uw wetsvoorstel en daarnaast ook nog eens de held uithangen. Wat was het probleem? Dreigingen op het Internet? De heer Wilders, u zat te internetten, U heeft het zoekprogramma Google ontdekt, "Wilders en dood" ingetikt en ja hoor maghrebonline.nl. Vervolgens aangifte gedaan bij de politie. De media ingelicht over dit lachwekkende voorval.

Gefeliciteerd! De resultaten waren indrukwekkend. Televisie, radio en in bijna alle landelijke dagbladen stond u op de voorpagina. Maar op uw website lees ik het volgende ik citeer: "Politiek is voor mij naast het maken van goede (liberale) keuzes en het nemen van concrete initiatieven, vooral het tonen van lef. De VVD is geen partij van bange mensen maar een partij die durft te zeggen waar het op staat" ik zou het woord "geen bange.. " vervangen door " wel bange ..". Na dit voorval kan ik helaas niet anders concluderen.

U bent een goede vriend van Israël. U droomt van de zegen en om een glimlach te kunnen vangen van uw held Sharon. U gelooft ook in de westerse superioriteit en arrogantie. U gelooft in het principe van the survival of the fittest. Wie anders is dan de blonde marionetten, machtslustende arrogante elite maakt geen kans om geaccepteerd te worden binnen uw partij, tenzij zij zich hun godsdienst de rug toe keren en de weg der heiligen Zalm en Hirsi Ali volgen. Niet rechtvaardigheid waar de islam voor staat maar machtspositie telt.

U bent meer in Tel Aviv dan in Nederland. De financiële transacties die u voor uw gunsten ontvangt zijn ook bij het Nederlandse publiek niet bekend. U bent altijd aanwezig bij de vergaderingen die geplant zijn door het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) in Nederland, om uw salaris veilig te stellen naast wat u reeds ontvangt. Waarom gaan de VVD-ers altijd tijdens de verkiezingen naar Israël? Blijft voor de meesten een onbeantwoorde vraag. De zionisten zijn de intelligentste mensen op deze aarde. Ze weten wie en wanneer ze iemand moeten gebruiken of misbruiken. Het kabinet is gekapt door het zionistische gedachtegoed, misschien bewust of onbewust. Maar het blindelings steunen van een staat die alles naar haar laars lapt is niet anders dan dat te concluderen. Zionisten zorgen dat het VVD schip de uitgestippelde koers volgt die door de zionistische lobby is geschetst.

Toen mevrouw Duizenberg heeft gewaagd om aan de kant van de zwakkeren te staan. Heeft heel kabinet van zich laten horen. De Hoopscheffer zat te trappelen om een brief te schrijven naar Duizenberg. Ik heb een brief geschreven, zegt hij heel trots op tv. U vond het ook erg. Ze had bij die opgeblazen huizen moeten staan en lachen, niet huilen, ze had juist moeten juichen en Sharon moeten feliciteren. Dat heeft ze dus niet gedaan, terwijl deze vrouw niets anders gedaan heeft dan blootleggen van wat dit op hol geslagen beest doet met onschuldige kinderen, vrouwen en ouderen

Ik hoop dat u ooit in de schoenen van hen zult staan die het niet zo goed hebben. Ook nog behandeld wordt zoals de Palestijnen worden behandeld en bovenal dat u onterecht wordt beschuldig voor iets dat u niet gedaan heeft.
Kijk meneer Wilders, zo voelt het dan om werkelijk bedreigd te worden.

Met vriendelijke groet,

Ibrahim Belasmi

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 11514 keer
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Gepubliceerd in Columns

1 Reactie

 • Reactielink Clapton vrijdag, 14 september 2007 01:23 Geplaatst door Clapton

  Ik, als westerling geboren en getogen, heb altijd redelijk éénzijdige informatie ontvangen via kranten en televisie, waardoor mijn mening gekleurd is, hetgeen in de praktijk betekend dat ik, en met mij, vele autochtone bewoners niet de échte realiteit onder ogen hebben gekregen.

  Dit gezegd hebbende denk ik dat het verstandig is om de wérkelijke realiteit onder de aandacht te brengen van mijn type genoten. Waarom: om de simpele reden dat wij het dan ook gaan begrijpen en zodoende een beweging in gang kunnen zetten welke mogelijkerwijs mee kan helpen om een echte oplossing te zoeken en volken in vrede te laten leven, wonen, werken en verder te ontwikkelen.

  Ik denk te begrijpen dat de geweldsspiraal waarin partijen zich bevinden slechts tot meer wreedheden en doden kan lijden, en daar heb ik genoeg van en met mij velen aan beide zijde.

  Daarnaast ben ik van menig dat geweldloosheid, of in ieder geval een poging daartoe, extreemisten aan beide kanten kun je niet tegenhouden, een stap zou kunnen zijn naar de ontmanteling van bijvoorbeeld Wilders en consorten. Ook denk ik dat het in de Nederlandse aard ligt om, zie de tsunami in Indonesië, échte hulp te bieden aan diegene die het nodig hebben, voorwaarde hiervoor zou moeten zijn : zonder aanziens des persoons en zonder waardeoordeel inzake religie en status.

  Tot slot denk ik dat intelligentie altijd wint over geweld, dus stel ik voor om de knapste jonge koppen uit de probleemgebieden en Nederland bij elkaar te zetten en een denktank op te zetten welke op korte termijn no nonsence oplossingen aandraagt die steekhoudend zijn.

  Voor ieder probleem is er een oplossing, de één wat moeilijker als de andere maar problemen zijn niets anders als intelligentie uitdagingen.

  met vriendelijke groet

  E.

Log in om reacties te plaatsen

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld