Print deze pagina

Deel 1: Bestaat de liefde?

Ik ben Shmi3a. Ik ben 35 jaar oud en vrijgezel. Ja je leest het goed: vrijgezel. Of het me bevalt? Hmmm, niet van die lastige vragen stellen wil je?! Ja het bevalt als ik 's nachts gewoon in mijn Hello Kitty pyjama in bed kan stappen en gewoon kan snurken als een tractor. En het bevalt ook als ik gewoon kan boeren op de bank met een zak chips op schoot en een glas cola (met ijs!) in mijn hand, kijkend naar een aflevering van Southpark. En ja, het bevalt ook als ik ongestoord mijn behoefte op de wc kan doen met alle geluiden die daarbij horen...

Maar eerlijk he, even tussen ons: soms dan heb ik wel een man in mijn leven nodig. Voor het tillen van de boodschappen naar 7-hoog, voor het wisselen van een lekke band, voor het repareren van de gootsteen en voor het opnieuw behangen van mijn slaapkamer.

Maar ook voor de liefde, ahum, de liefde. Toegegeven aan jullie: ik heb zo nu en dan wel een knuffel nodig, flirten vind ik ook leuk en romantiek al helemaal.. Maar bestaat de liefde wel, of is het alleen maar koppijn en verdriet en teleurstellingen? In mijn columns gaan we daar gezellig saampjes een antwoord op geven. Mijn avonturen op zoek naar de ware zal ik hier met jullie delen, lezen jullie mee?

Met liefdevolle groet,

Het brandende Shmi3aatje (Kaarsje)

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 13145 keer
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Gepubliceerd in Shmi3a & de Liefde
Shmi3a

Nieuwste van Shmi3a

Log in om reacties te plaatsen