Breaking News

Deel 4: Vlinders in mijn buik

  • maandag, dec 23 2013
  • Geschreven door 

Terwijl Rachid me met vragende ogen aankijkt en ik op het punt sta te zeggen dat ik misselijk word van wat hij op zijn hoofd heeft, komt er iemand het restaurant binnen die mijn aandacht trekt. Deze persoon mag mij hier niet zien en al helemaal niet in gezelschap van een man. Deze iemand is een heer die mij al geruime tijd op Facebook aanspreekt. We hebben al een aantal leuke en serieuze gesprekken gehad.

Ik verberg snel mijn gezicht achter de menukaart. Ik voel de vlinders in mijn buik. Rachid verstoort mijn gedachten en de vlinders vliegen meteen weg. Hij vraagt: " Shmi3a, ga je nog antwoord geven?" Ik stamel wat en zeg:" Euhm, ik wilde eigenlijk zeggen dat ik nog geen keuze gemaakt heb. Ik kijk nog een keer wat ze hebben." Pffff, houd toch je mond mens! Ik moet Tarik in de gaten houden! Terwijl ik voorzichtig met één oog boven de menukaart uitkijk om te volgen waar Tarik, de jongen van FB, gaat zitten, besef ik opeens dat ik me helemaal niet hoef te verbergen! Hij weet namelijk niet hoe ík eruitzie! Ik ken zijn foto's wel, maar hij de mijne niet. Ik besluit 'm daarom ongegeneerd in de gaten te houden en te volgen.

Tarik heeft me vaak mee uit eten gevraagd, maar bij hem vond ik het leuk om "playing hard to get" te spelen. Waarom? Gewoon, om de spanning er in te houden en omdat ik weet dat hij echt interesse in mij heeft. Een man een beetje laten lijden is gezond! Ik volg elke beweging die hij maakt, want hij zit op een plek waar ik een perfect uitzicht op heb. Damn, in het echt ziet hij er veel leuker uit dan op de foto's, in ieder geval veel leuker dan Gorbatsjov die tegenover me zit!

Tarik pakt de menukaart en bekijkt 'm. Als ik Rachid nou even met een smoes wegkrijg, dan zou het nog eens een leuke avond kunnen gaan worden met Tarik! Die is tenslotte toch alleen! Ik denk er even aan om hem een whatsapp berichtje te sturen en te vragen waar hij is en wat hij doet. Maar dat zou vast te opvallend zijn voor Rachid; die gaat me vragen met wie ik aan het appen ben. Ik pak mijn telefoontje en roep snel dat ik even naar het toilet ga.

Ik besluit om achter de bar om te lopen zodat Tarik me niet ziet. Op het toilet pak ik mijn telefoon en stuur hem een bericht: "Schat ,waar ben je en wat ben je aan het doen?" Mijn berichtje was nog maar net verstuurd of ik krijg gelijk een appje terug:" Hey Shmi3a, ik heb afgesproken met een vriend die ik al een tijd niet heb gesproken. En jij? Wat ben je aan het doen?" Gelijk daarna en voor ik zijn bericht beantwoord had, stuurde hij nog een app:"Ik had eigenlijk met jou een hapje willen doen!" Ik antwoordde dat we dat zeker moesten doen op korte termijn, maar dat ik nu moe ben en zo mijn bed in zou duiken. Ik besloot om maar weer terug te lopen naar Gorbatsjov. Terwijl ik terugloop met mijn telefoon in mijn hand, sta ik opeens oog in oog met.......

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 16075 keer
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Gepubliceerd in Shmi3a & de Liefde
Getagged onder
Meer in deze categorie: « Deel 3: Hoe red ik me hier uit?
Log in om reacties te plaatsen

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld